top of page

Een droom. Een realiteit. Een uniek assortiment.

Het heeft 5 Jaar geduurd!

5 Jaar vanaf het moment dat we ons eerste prototype in de hand hadden totdat we een afgewerkt product hadden dat we de onze wilden noemen.

De reis is lang geweest, begon met een droom, maar nu kun je onze producten over de hele wereld vinden.

 

De droom

De droom begon aan de Zweedse westkust. Een droom van unieke producten die er niet uitzien als iets dat je eerder in keukens ergens ter wereld hebt gezien.

Een droom van unieke producten, uitgaande van alleen verstandige en duurzame materiaalkeuzes met een lange levensduur.

Een droom om al deze positieve eigenschappen te hebben, maar zonder een hoog prijskaartje.

Zoiets ontbrak nog en daar wilden wij verandering in brengen. 
 

De droom wordt realiteit

November 2019, de droom wordt werkelijkheid en onze eerste Vargen & Thor producten zien het levenslicht. Eindelijk!! We hebben werkelijk iets unieks gecreëerd. Direct was de ontvangst van onze producten overweldigend. Dit heeft ons het bewijs gegeven dat we op de juiste weg waren en ongelooflijk geïnspireerd.

 

Nu vind je onze producten wereldwijd in Zweden, Noorwegen, Nederland en de VS.

Yvonne lanfermeijer Puurvon.jpg

Puur Von en Vargen & Thor


Via familie ben ik, Puur Von, interieurstyliste, in contact gekomen met Alexander, de ontwerper en oprichter van Vargen & Thor.


Als een blok viel ik voor de prachtige vormgeving van zijn producten. Het is 100% Zweeds design, stoer, maar ook heel verfijnd. De hamer van dondergod Thor, ook de familienaam van de ontwerper, heeft zijn sporen nagelaten op de pannen en het bestek, hoe gaaf is dat!


Ik ben dan ook trots dat ik dit merk in Nederland mag vertegenwoordigen. Het persoonlijke verhaal in combinatie met de mooie duurzame materialen en prachtige kwaliteit maakt het voor mij tot echte Loved by Puur Von.

 

Bedankt voor het lezen.

 

Yvonne (Puur Von)

bottom of page