top of page

Retourenbeleid

Ben je toch niet helemaal tevreden met de ontvangen artikelen? Dan mag je deze retourneren.

 

Bedenktijd (herroepingsrecht)

Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan ons melden dat je de bestelling toch niet wilt. Hiervoor kan je per e-mail contact met ons opnemen. Graag in de mail je naam, het ordernummer, het item en de reden voor retourneren aangeven. Dan weten we dat we een retourzending kunnen verwachten en deze dan ook sneller verwerken. Na ontvangst van deze melding, krijg je van ons per e-mail een bevestiging met een retourformulier. Nadat je de melding hebt gedaan, heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling daadwerkelijk terug te sturen. Je zending moet binnen deze termijn bij ons binnen zijn gekomen, dus houdt daar rekening mee.

Terugbetaling

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Dan betalen we je zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 2 dagen na ontvangst van de retourzending, het totale aankoopbedrag inclusief leveringskosten terug. Wij betalen terug met hetzelfde middel als waarmee jij betaald hebt, inclusief de standaard verzendkosten en/of andere kosten. Wanneer slechts een deel van de bestelling wordt geretourneerd, zullen deze verzend- en overige kosten niet worden terugbetaald. 

Behandeling bestelling

Als het nodig is om de verpakking te openen, verzoeken wij je dit zo netjes mogelijk te doen. De items die worden geretourneerd moeten teruggestuurd worden in de originele verpakking. De items moeten ongebruikt zijn.

Zorg ervoor dat ons retouradres duidelijk op de verpakking staat:

            Vargen & Thor

            Verlaatsweg 29

            1643LW Spierdijk

            Nederland

Voeg het ingevulde retourformulier, die u van ons ontvangen heeft nadat u ons heeft gemaild over de retourzending, toe aan de retourzending.

Stuur uw bestelling altijd terug naar ons met een traceerbare verzendmethode. Retourneren is op eigen kosten en risico. 

 

Nadat wij je retour aanvraag hebben goedgekeurd (gebeurt meestal binnen 24 uur), verzoeken wij je de bestelling zo snel mogelijk terug te sturen naar ons. Op die manier kunnen we uw retour snel verwerken. De geretourneerde items dienen binnen 14 dagen na uw herroepingsmail bij ons binnen te zijn.

Vargen & Thor (onderdeel van Puur Von) behoudt het recht retour gestuurde artikelen te weigeren indien deze niet voldoen aan onze retour voorwaarden (boven vermeld).


 

Garantievoorwaarden en garantietermijn.

Vargen & Thor (onderdeel van Puur Von) hanteert een garantietermijn tot 30 dagen na ontvangst van het item.
 

De onderstaande klachten vallen niet binnen de garantie:

  • Buitengewone slijtage 

  • Beschadiging door nalatigheid

  • Water, val of stootslijtage

Wil je je artikel ruilen?

Neem dan contact op met ons, wij helpen je graag verder! Je kan ons telefonisch bereiken op 06-22175539 of via e-mail naar info@vargenthor.nl.

Is het artikel bij ontvangst beschadigd of heb je een klacht?

Wij doen uiteraard altijd ons uiterste best om je bestelling goed naar je op te sturen. Mocht het toch voorkomen dat je bestelling niet compleet of beschadigd is, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! Je kan ons telefonisch bereiken op 06-22175539 of via e-mail naar info@vargenthor.nl.

Uitzonderingen

Cadeaukaarten vallen niet onder het herroepingsrecht en kunnen niet geretourneerd worden.

bottom of page